과천6블럭 재개발사업 수주설계 2012

Gwacheon 6 Complex Rebuilding Apartment 2012

a=118,176㎡ / location=gwacheon, korea

Green Symphony with two green grass plazas and one forest meet.
When you open the window, you will start a green life along the waterfront and forest road along the wide central plaza.

The Green Space design, which is filled with forests and courtyards, flowers and fragrance of Mt. Kwanak, the Pino Hills of about 2000 square meters with pine trees, and the open space through the green forest stimulate the senses.
The Eco Space design incorporates the 200m ecosystem that nature lives on in the central square, and the natural water scape and canal-shaped canal add comfort to various water scenes and tee-garden type water decks.

It has a spacious open space design with a green space ratio of 50%, which allows you to feel the blue health and relaxation of nature, and the spacious lawn open space of about 1000m2, which is different from the rest scale, and the high green area rate increase the pride of the residents.

It introduces a health-specific item to enjoy a healthy life. It introduces a 1.2km health trail and fitness course with Green Health design and sports science system, and creates a healthy life.