수원 광교 A6블럭 현상설계 2012

Suwon Gwanggyo A6 block Apartment 2012

a=58,240㎡ / location=suwon, korea

With only three stories, there is a culture, a landscape, a relaxation environment, a humanistic environment where culture flows, a scenery where nature and top end harmonize with each other, a walk with forests, relaxation, communication of life, pleasure and rest.

The nature of Yeocheon and Mt.Gwanggyo, Community Plaza, providing various activities and programs for residents, hoping for community reconciliation and community improvement. Eco-Gallery provides residents with a variety of artistic experiences and creates clean green space with ecological values ​​to enhance the health and satisfaction of residents. Forest walk, a bridge between Gwanggyo Mountain and the complex, is a walkway to the forest where you can feel the best natural scenery nearby with lush greenery and various superpowers.

We propose a new type of residence that has three stories in the Waterside zone, Green Avenue zone and Landmark zone, which have the best relaxation and healthy natural ecosystem.