한국개발연구원 턴키 2012

Korea Development New Institute 2012

a=105,660㎡ / location=sejong, korea

We planned the new center of knowledge where the field of wisdom where tradition and nature breathe, exquisite external space for ‘Think tank’ of Sejong City.

It planned a space that reinterpreted the traditional Korean house hanok, and reflected the space of traditional elements such as yard, floor, door, and wall. In addition, it has created a symbol hall that shows the creativity of the great heritage Hangeul and the beauty of the characters. This connects history and culture. It forms visual scenery axis and green spindle linking Mt. Gohwa mountain with city park green system and maintains the continuity of the green space axis, walking and green environment in the city, and connects nature and culture by realizing the function of ecological stepping bridge connected with the surrounding vegetation environment.

Environment-friendly space where natural circulation flow coexists and restored environment-friendly forest landscape with minimal damage. We will create a soil environment suitable for vegetation base by expanding permeable drainage facilities and permeable packaging materials, and connect eco-friendliness and culture by promoting the use of pollution-free eco-friendly transportation bicycles.

Various events will be held at the multi-cultural research institute that links Korea’s beautiful landscape, knowledge, culture and history.