부천 약대 현산 아이파크 특화설계 2012

Bucheon Yakdae I-park 2012

a=85,180㎡ / location=bucheon, korea

It is filled with the constant sound of nature, empty city, and the space of the vacant space filled with unchanging nature and life.

The central plaza of the 1 complex reconstructs the center of the green space that can feel green in the simple plaza, and activates the community by introducing landscape elements such as plastic fountains and floor fountains. 2 The central square of the complex implements a clean and classy complex with the Canal composition along the metasequoia road at the center, the Pavillon installation at the focus point.

A three-dimensional complex plan that created Massive Green that grows along with the flow of time emphasizing verticality with tall tree such as rhododendron oaks and metasequoia in the land where wide open space can not be formed. In addition to Palm Tree, Pavillon, and Garden design expressing the identity of the complex, we designed a sensibility community space with emotional life-style and art work.