부천 옥길 A2,B1,B2블럭 공동주택 실시설계 2012

Bucheon Okgil A2,B1,B2 block Apartment 2012

a=145,575㎡ / location=bucheon, korea

Contain nature and design everyday life.
Create a nature-friendly village that does not violate the terrain, plan a community space and plan a space that conforms to nature.

A planting plan that considers the conservation of ecological elements flowing along the slopes of existing green areas, a water space along the main street, a green axis, and other new axes extending along the green axis. Various programs spread across the new axis There is a nature paradise between the villages and villages, such as the Nanum-mang, the walking path of the hill, the green patch of the deck recording plan linking the surrounding greenery system, and the horizontal park connected with the surrounding schools. Friendly villages, and create a complex that can live a healthy life that can contain seasonal sensitivity.